en helt unik smagsoplevelse

Kildegaarden

dansk kvalitetskød

Hos BF-OKS A/S er vi rigtigt glade for at kunne tilbyde vores kunder dansk kødkvæg fra Kildegaarden. Kildegaarden tilbyder dansk kvalitetskød og arbejder ud fra den klare overbevisning at man kan smage på kødet, hvordan dyrene har haft det under opvæksten.
Kødkvæget der sælges igennem Kildegaarden, er primært af racerne Limousine og Blonde d’ Aquitaine. Racerne giver en rigtig god kødkvalitet med en høj kødprocent og kødfylde - samtidigt med, at de opfylder ønskerne til farve og fedtmarmorering.

Kildegaardens produkter giver en helt unik smagsoplevelse

Dyrene slagtes når de er max 30 måneder gamle, hvilket medfører et ekstra højt proteinindhold samt en fantastisk kødstruktur. Kærlighed til såvel dyr som naturen er med til at danne grundlag for
Kildegaardens eksistens. Virksomheden har derfor opstillet en række strenge krav til dyrevelfærd. Disse krav er blandt andet baseret på, at dyrene lever så naturligt som muligt i den danske natur.
Den gode smag, kvaliteten, historien om Kildegaarden samt det danske kødkvægs optimale leveforhold giver slutbrugeren en rigtig god oplevelse.


Krav til dyrevelfærd

  • Kødkvæget græsser på natur-og græsarealer i den lyse del af året og lever hovedsageligt af saftigt grønt græs.
  • I vinterperioden samt i dårligt vejr går kvæget primært i dybstrøelse i løsdrift stalde.
  • Kalvene følger deres mor og dier hos dem.
  • Dyr fra Kildegaarden malkes ikke.


Krav til Kildegaarden

  • Kødkvæget fra Kildegaarden og Kildegaardens andre leverandører transporteres nænsomt til slagteriet i luftaffjedrede lastvogne.
  • Inspektion af kødkvæget inden og efter slagtning.
  • Kødet følges fra slagtning til butik
  • Opmærkning efter hver enkelt butiks ønsker og krav.

 

Kildegaarden Thumb

Se Kildegaarden produktprogram her:

Download 
[PDF]

Download 
[E-PAGE]

© BF-OKS A/S · Mejerivej 14 · 5874 Hesselager · Tlf. 62 25 31 11 · Fax. 62 25 31 44 · bf-oks@bf-oks.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY